BWRT: A Selection of Real-Life Case Summaries (Albanian Language)

£3.99

Një përmbledje e rasteve të trajtuara me BWRT

Read about 32 real-life success stories and discover how BWRT helps with:

☑ Anxiety
☑ Self-Esteem and Confidence
☑ Fears and Phobias
☑ Panic Attacks
☑ Depression
☑ Fear of Death and Dying
☑ Unwanted Habits
☑ Miscellaneous (including abuse, grief, guilt, PTSD and IBS).

Terence Watts, creator of BWRT®, says: “In the thirty-two case studies in this book, Claire shows both the width and breadth of her own expertise and the versatile power of this latest of neuroscience-based psychotherapies“.

Download in PDF format now for just £3.99:

Category:

Description

Një përmbledje e rasteve të trajtuara me BWRT

This book is a compilation of real-life case summaries using a new model of psychotherapy: BrainWorking Recursive Therapy (BWRT®).

There are 32 case summaries arranged over 8 chapters, dealing with:

☑ Anxiety
☑ Self-Esteem and Confidence
☑ Fears and Phobias
☑ Panic Attacks
☑ Depression
☑ Fear of Death and Dying
☑ Unwanted Habits
☑ Miscellaneous (including abuse, grief, guilt, PTSD and IBS).

“Ky libër është një plotësim i përmbledhjeve të rasteve *duke përdorur një model të ri psikoterapeutik , BrainWorking Recursive Therapy (BWRT®). Unë kam zgjedhur 32 raste , të cilat shpresoj që ju do ti konsideroni interesante ,ndoshta dhe ndihmuese ,dhe kjo tregon vetëm se sa larg arrin kjo terapi.
Ndonëse disa çështje mund të duken të ngjashme, përvoja e çdo klienti është unike dhe është gjithmonë një gëzim i madh dhe një privilegj i madh për të ndihmuar dikë që të kapërcejë problemet e tyre.
Unë jam shumë me fat që kam zbuluar këtë terapi dhe kam gjetur një mësues dhe mentor të tillë të shkëlqyer si Terence Watts, krijues i BWRT, të cilit i jam me të vërtetë mirënjohëse.”

Claire Gaskin, April 2018

 

Parathënie nga Terence Watts MCGI

Kur fillimisht krijova BrainWorking Recursive Therapy® – BWRT® – Unë nuk e kisha idenë se sa shpejt do të rritej ,dhe grupi i gjerë i vështirësive psikologjike dhe sëmundjeve që së shpejti do të zgjidheshin. Një nga studentët e parë të mij ka qenë autorja e këtij libri , Claire Gaskin,e cila shumë shpejt e konfirmoi veten si një praktikuese e aftë e këtij proçesi të ri dhe menjëherë filloi të zbulojë një sukses të madh duke punuar me shumë lloj problemesh.
Vetëm se problemi i vetëm që lidhet me BWRT është se duket shumë e mirë që të jetë e vërtetë!
Kur njerëzit dëgjojnë atë që bën dhe se sa shpejt e bën atë, është krejtësisht e kuptueshme që ata do të mendonin se ishte hype … Për fat të mirë, megjithatë, ka një numër në rritje të praktikantëve, ndër të cilët Claire është një ‘garuese e frontit të parë’ duke vërtetuar pikërisht se BWRT është zhvillimi më emocionues në fushën e psikologjisë dhe terapisë në shumë vite.
Kur dikush zbulon, vetem pas një seance të vetme, që ata janë të lirë nga një ankth që ata kanë qenë të ngarkuar me vite; kur dikush zbulon se lehtësisht mund të bëjnë diçka–që më parë do t’i bënte ata të ulërisnin nga frika; kur dikush mund të trajtojë një situatë që më parë do t’i kishte lënë ata në hidhërim … këto janë momente për të cilat një terapist jeton dhe janë thesare për të.
Në tridhjetë e dy studime të rasteve në këtë libër, Claire tregon thellësinë ashtu edhe gjerësinë e ekspertizës së saj dhe fuqinë e gjithanshme të kësaj psikoterapie më të fundit të bazuar në neuroshkencë. Unë besoj se ajo është një misionare dhe e destinuar, të jetë një lider në fushën e terapisë rekursive BrainWorking®!

Terence Watts, April 2018

 

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BWRT: A Selection of Real-Life Case Summaries (Albanian Language)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *